Helaas geen 140...

Mijn doelstelling van 140 octopussen ga ik niet halen. Eind deze maand moet namelijk het eindbedrag binnen zijn en dat is drie maanden eerder dan ik had verwacht. Inmiddels zijn er 53 octopussen verkocht, waarvan er 9 via de kerstmarkt gingen (en niet op de crowdfundingpagina van Robbie is gekomen). Maar geld is geld en of het nou via Robbie komt of regelrecht naar het KWF gaat, het gaat om het doel.

Met name door Edward heb ik veel bestellingen ontvangen. Maar ook dank aan Melody en Kakeltje voor het promoten van deze website. En natuurlijk danken we alle mensen die de moeite hebben genomen een of meerdere octopusjes te bestellen. We hebben nog ruim drie weken, dus ik haak nog even door.....

Mensen.. bedankt!!!!

7 opmerkingen:

 1. Waarom moet het geld drie maanden eerder dan verwacht binnen zijn? Elke euro die binnendruppelt is er toch één, zou je zeggen?
  Jammer ook van jouw inspanning. Ik duim voor een wonder voor jullie...
  Graag gedaan en lieve groet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De crowdfunding kwam pas heel laat op gang en ik was in de veronderstelling dat we konden inzamelen tot eind mei, maar ik zag op de crowdfunding site dat eind februari de startgelden binnen moeten zijn. Een tegenvaller dus. Inmiddels komen er ook via andere wegen sponsorgelden binnen, dus dat komt wel goed. En het haken heb ik echt niet voor niets gedaan, want zoals jij al zegt, elk euro is er één! :)

   Verwijderen
 2. Jemig dat is een sneue tegenvaller.... ik ga gelijk ff aan de slag... met 2 blogs uiteraard dus ik hoop dat het helpt!!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha die Nathalie , ja het is mooi winter weer
  ik had een mailtje van Robbie , en gaf hem de kleur door en zou de gegevens van z'n ma krijgen
  dank voor de snelle reactie
  lieve groet , Karel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha die Nathalie , ik kom niet op je blogger profiel , dat wil je hier bedanken voor je bezoek
  helaas heeft Sven het niet gered , maar er is een terechte kampioen
  ja wat jullie doen , Robbie en jij vind ik zo mooi , dat verdient gewoon de aandacht
  fijne middag groet

  BeantwoordenVerwijderen