Waarom doe ik mee?

Daar zou ik een heel verhaal over kunnen schrijven, maar hé, ik ben bijna achttien en dan vertel je niet alles meer. Ik heb twee opa's en twee oma's, en een van die oma's is mij extra dierbaar omdat ze altijd voor mij klaar staat. Zij heeft samen met mijn opa ruim tien jaar lang, mij elke maand voor een weekend opgehaald om te mogen logeren. Ze hadden een kamer voor mij gemaakt, een kast vol kleding en speelgoed neergezet en natuurlijk een bed. In de vakanties was ik er langer. Op de vrijdag haalden ze mij op van school en op de zondag werd ik weer thuis gebracht. Daar reden ze bij elkaar zeshonderd kilometer per weekeinde voor.

Vorig jaar kreeg mijn oma de diagnose longkanker en om haar (en natuurlijk ook mijn opa) te bedanken wil ik de Alpe d'Huez beklimmen.

En natuurlijk fiets ik ook voor alle mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en via deze weg wil ik al die mensen heel veel sterkte en kracht toewensen.

1 opmerking:

  1. Ik kende dit verhaal dus had al wel bedacht dat dat 1 van jouw redenen zou zijn, ben blij te zien dat ik me niet vergist heb!

    Hoe dan ook, ik vind het geweldig wat je wilt gaan doen en het begin is er al, hartstikke goed van jou!!! Ik zal zeker voor je duimen hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen